نظرات ابن سینا در مورد مزه ها تاثیر شیرین و چرب بر زبان: هرآنچه که بر زبان سردی گرد آورده و بندکرده و مایه غلظت این عضو شده است به وسیله شیرین یا چرب سیلان مییابد اما تحلیل نمیرود. از اینرو شیرین و چرب، زبان را منبسط میکند و زبری زبان را از بین میبرد و آن را نرم میسازد. چربی بدون اینکه از آن گرمی احساس شود کار خود را انجام میدهد، اما شیرین همراه گرمی است و بدین علّت است که رسانندگی (نُضج) شیرین بیشتر است. شیرین ,زبان منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دنیای شیرینی و غذا باشگاه برنامه نویسان جوان اولین باشگاه برنامه نویسی در ایران استاد محمدرضا شجریان سایت اینترنتی چیمی شهاب فا دانلود فایل های کمیاب پرستاران آینده دان موزیک | دانلود اهنگ | سایت دان موزیک تو قلبمی،تو چشام،تودنیام..واسه همیشه تر